Kantelpoorten

De kantelpoort is de beproefde klassieker onder de garagepoorten en wordt nog altijd veel gebruikt. Hij bestaat uit een enkel, verzinkt poortblad, dat via zijarmen wordt bewogen – naar keuze met de hand of een elektrische aandrijving. Hierbij zwaait het poortblad uit. Daarom moet voor de garage een zwenkbereik worden ingecalculeerd.

Prijsbewuste consumenten die kiezen voor een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en mooi design – gaan resoluut voor de Feryn kantelpoort.

Ideaal wanneer u voldoende plaats heeft voor de garage, bijv. om een tweede auto te parkeren. Hou wel rekening met het uitzwenken van de garagepoort indien u direct aan de straat of het voetpad grenst om voorbijgangers niet te hinderen. Indien dit toch het geval is, blijft een sectionale poort de oplossing.

Hou rekening met de benutbare doorrijhoogte voor uw voertuig.

Kantelpoorten heb je ook in hoogwaardige materialen, een eersteklas afwerking en talloze uitrustingsmogelijkheden komen tegemoet aan je hoge verwachtingen. Elke kantelpoort past ook bij een rustiek of strak design van je woning.

Kwaliteit én veiligheid

Kwaliteit zonder compromissen. Dat begint al bij de afwerking. Thermisch verzinkte, staalplaten met als grondlaag een elektrostatisch aangebrachte moffellak op polyesterbasis bieden een dubbele bescherming tegen corrosie.

Poortbladframes, blokkozijnen, looprails, armen en alle andere onderdelen zijn eveneens thermisch verzinkt. De buigstijve, doorlopend gelaste framehoeken en holle frameprofielen met dwarse verstevigingen zorgen voor een maximale stabiliteit. Op duurzaamheid van deze constructie en veiligheid wordt niet bespaard.

CE-voorschriften

Alle Feryn-kantelpoorten zijn gecertificeerd volgens de Europese productnorm voor garagepoorten EN 13241-1.

Als een van de leidende Europese systeemaanbieders van deuren, poorten, kozijnen en aandrijvingen biedt Feryn kwaliteit en veiligheid op het hoge niveau van een bekend merk.

Productie volgens de nieuwste technieken en met inachtneming van de milieubelangen is voor ons even vanzelfsprekend als de certificering volgens ISO 9001. En het certificaat volgens EN 13241-1 bevestigt dat alle producten aan de hoge veiligheidseisen van de Europese productnorm voor garagepoorten voldoen.

Energie-efficiëntie

Onze sectionale garagepoorten zorgen met hun 20mm, 45mm tot 70 mm dikke kern van hard purschuim voor een hoge tot maximale warmte-isolatie. Al onze garagepoortaandrijvingen en extra opties (bijv. lichtbalken) zijn met een moderne en energiebesparende ledverlichting uitgerust, die voor bijzondere helderheid, rendement en energie-efficiëntie zorgt. Een ander energievoordeel bij veel van onze aandrijvingen is het geringe verbruik van slechts 0,5 watt in de stand-bymodus. De thermische kozijnset zorgt bovendien voor een tot 15%* betere warmte-isolatie.
* Deze prestatiewaarde is afhankelijk van het motief en de grootte van de poort.

Meer kleur en individualiteit

Geef uw garagepoort een heel persoonlijke touch! Bij Feryn hebt u de keuze tussen vele oppervlakken en motieven, voordelige kleuren/voorkeurkleuren en 24 RAL-kleuren en nog vele andere opties. Boek nu een afspraak bij uw Feryn-consulent die u vrijblijvend kan begeleiden.

Persoonlijke touch

Geef uw garagepoort een heel persoonlijke touch! Bij Feryn hebt u de keuze tussen vele varianten in gelijnde en cassetteprofilering en kantelpoorten met massief houten poortbladen, aantrekkelijk geprijsde Super-Color-kleuren/voorkeurkleuren en 24 RAL-kleuren, aparte en ingebouwde loopdeuren en nog vele andere opties.

Waarom Feryn

Kiezen voor Feryn is kiezen voor 50 jaar ervaring in het plaatsen, vervangen en automatiseren van kantel- en sectionale poorten met daarnaast een ruim aanbod zonneweringen en rolluiken.

Railsysteem

De railsystemen van Feryn, zijn van hoge kwaliteit en bieden comfort.

Automatisatie

Met ons aandrijvingssysteem opent en sluit u de garagedeur op afstand. Denk eens aan het gemak wanneer u met de auto of fiets komt aanrijden en met één druk op de knop eenvoudig naar binnen kunt. Daarnaast biedt dit vrijwel geruisloze systeem u nog veel meer voordelen.

Opties

Rees

Verticale rib

Bremen

Rechthoekige casettes met vierkante casettes in het midden

Hamburg

Horizontale rib

Hagen

Verticale casette

Kreuztal

Verticale lamel

Bocholt

Bocholt

Siegen

Horizontale lamel

Verkeerswit (standaard)

RAL 9016

Duifblauw

RAL 5014

RAL-kleuren

Naar keuze

Lichtgrijs

RAL 7035

Dennengroen

RAL 9007

Venstergrijs

RAL 7040

Okerbruin

RAL 8001

Antracietgrijs

RAL 7016

Sepiabruin

RAL 80114

Ramen

Standaardraam helder

Afmetingen: ca. 392 x 192 mm

Standaardraam kristal

Afmetingen: ca. 392 x 192 mm

Kruis patroon

Afmetingen: ca. 392 x 192 mm

Ruit patroon

Afmetingen: ca. 392 x 192 mm

Poortgrepen met kunststof coating

Poortgreep

Gecoat

Poortgreep

Gecoat

Andere accesoires

Verder is de poort uit te breiden met diverse accessoires zoals bijvoorbeeld een op afstand bedienbare aandrijving, ingebouwde loopdeur, LED-verlichting of veiligheidsextra’s.