Voorzetrolluiken

Woont u in een ouder huis of maakte u destijds de keuze om geen rolluiken te voorzien, dan bieden de Feryn voorzetrolluiken een oplossing. Deze rolluiken, die buiten op bestaande ramen worden opgebouwd, voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Zo zijn ze slijtvast en bestand tegen schadelijke Uv-straling. Ze beschermen eveneens uw raamkozijnen tegen deze straling zodat deze minder snel slijten. Hun isolerende werking biedt voordelen in winter en zomer. In de winter houden de opbouwrolluiken het gure weer en de koude buiten, in de zomer bieden ze verkoeling binnenshuis door rechtstreekse inschijn van de zon te voorkomen.

Ook op gebied van inbraakbeveiliging bieden de opbouwrolluiken voordelen. Geef inbrekers geen kans om aan raamsloten of -kozijnen te geraken en langs deze weg binnen te breken. De opbouwrolluiken beveiligen uw woning en beschermen uw kostbare bezittingen.

De Feryn opbouwrolluiken zijn uitgerust met een energievriendelijke Somfy motor. Deze low energy motor staat niet meer onder constante spanning, waardoor deze minder snel slijt , zuinig in verbruik en milieuvriendelijk is.