Regelmatig onderhoud is uiterst belangrijk

Uw garagedeur of poort is een cruciaal onderdeel van het beveiligingssysteem van uw huis of bedrijf. Het is belangrijk om deze in topconditie te houden om een lange levensduur en betrouwbare prestaties te garanderen. Daarom is goed onderhoud belangrijk. Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw garagedeur of poort en voorkomt dure reparaties.

Vetrouw op Feryn

Bij Feryn begrijpen we het belang van goed onderhoud en bieden we een scala aan diensten om uw garagedeur of poort in topconditie te houden. Nadat de poort geleverd en geïnstalleerd is, kunt u een beroep doen op onze onderhoudsdienst om regelmatig controles uit te voeren. Wij bekijken het rolluik, de poortaandrijving, de poort motor enz. Wij kunnen dan eventuele schade herstellen en versleten onderdelen vervangen. Ons team van ervaren technici is uitgerust voor alle soorten garagedeuren en poorten en zorgt ervoor dat uw systeem goed en veilig blijft functioneren.

Pech gebeurt, maar wij zijn er voor u

Ook al voert u een regelmatig onderhoud uit, een storing kan onaangekondigd voorkomen. Als dit voorvalt kan u op Feryn rekenen voor een vlotte service voor herstelling van de poort. Ons team van ervaren technici staat dagelijks voor u klaar om uw garagedeur of poort zo snel mogelijk weer in gebruik te nemen.

Met onze snelle en efficiënte service minimaliseren we de verstoringen van uw dagelijkse routine en zorgen we ervoor dat uw veiligheid nooit in gevaar komt. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze onderhouds- en reparatiediensten!

Vaak voorkomende problemen die wij oplossen voor u

Enkele vaak voorkomende problemen waar wij u graag mee helpen zijn de volgende:

 • De deur gaat niet open: De deur gaat mogelijk niet handmatig of met de afstandsbediening open, of gaat gedeeltelijk open en stopt dan.
 • Problemen met de opener: De opener werkt mogelijk niet, of maakt vreemde geluiden tijdens het gebruik.
 • Veren breken: Garagedeurveren zijn cruciale onderdelen die helpen het gewicht van de deur in evenwicht te houden, en ze kunnen na verloop van tijd breken, waardoor het moeilijk of zelfs onmogelijk wordt de deur te openen en te sluiten.
 • Gedeukte of beschadigde panelen: Na verloop van tijd kunnen garagedeuren gedeukt of beschadigd raken door botsingen met voertuigen of andere voorwerpen.
 • Problemen met de sensoren: Als de veiligheidssensoren niet goed functioneren, sluit de deur mogelijk niet of kan deze omkeren als er iets in de weg zit.

Feryn: Uw vertrouwde partner voor reparaties en onderhoud van uw garagedeur en poort!

Dient u uw garagedeur of poort laten herstellen of onderhouden? Feryn kan u vlot en professioneel helpen! Met meer dan 50 jaar ervaring in de sector en een geweldige reputatie, zijn wij de experts die u kunt vertrouwen om de klus te klaren.

Ons team van ervaren technici is uitgerust om alle soorten garagedeuren en poorten te onderhouden en herstellen. Wij helpen u met de reparatie en het onderhouden van uw sectionaaldeuren, kantelpoorten, industriële poorten en meer.

Wij bieden een breed scala aan reparatiediensten, van het vervangen van beschadigde panelen tot het verwisselen van versleten veren en poortmotoren. En met onze regelmatige onderhoudsdiensten kunnen we de levensduur van uw garagedeur of poort verlengen en dure reparaties in de toekomst voorkomen.

Een kapotte garage, garagebox of poort hoeft uw dag niet in de war te sturen!  Neem vandaag nog contact op met Feryn om uw reparatie- of onderhoudsafspraak in te plannen. Onze medewerkers helpen u graag en beantwoorden al uw vragen. Wij houden de garagedeur of poort (antelpoort, sectionale poort, industriepoort…) van uw woning of bedrijf in topconditie en geven u de zorgeloosheid die u verdient.

De voordelen van regelmatig onderhoud

Regelmatig onderhoud van uw garagedeur is belangrijk voor een goede werking en een lange levensduur. Hier zijn enkele voordelen van regelmatig onderhoud: 

 • Verhoogde veiligheid: Regelmatig onderhoud kan potentiële veiligheidsrisico’s identificeren, zoals versleten veren of verkeerd afgestelde sensoren, en ze repareren voordat ze een ongeluk veroorzaken. Ook voor zonnewering en zonneluifels kunnen wij uhelpen.
 • Langere levensduur: Regelmatig onderhoud van zaken zoals het voortzetrolluik en de trekveren kan de levensduur van uw garagedeur verlengen door kleine problemen op te vangen voordat het grote problemen worden. Dit kan u geld besparen op lange termijn door het vermijden van dure reparaties of vroegtijdige vervanging van de deur.
 • Verbeterde energie-efficiëntie: Goed onderhouden garagedeuren kunnen uw huis beter isoleren, waardoor uw energiekosten dalen en de energie-efficiëntie van uw woning
 • Betrouwbare werking: Regelmatig onderhoud van zaken zoals de torsieveren kan ervoor zorgen dat uw garagedeur soepel en betrouwbaar werkt, zodat u hem gemakkelijker kunt openen en sluiten wanneer dat nodig is.

Kies Feryn voor onderhoud en herstellingen

 • Ervaring: Meer dan 50 jaar ervaring in de sector
 • Expertise: Een team van ervaren technici die alle soorten garagedeuren en poorten aankunnen
 • Breed scala diensten: Een breed scala aan reparatie- en onderhoudsdiensten, waaronder het repareren van schade, het vervangen van versleten onderdelen en het uitvoeren van regelmatige onderhoudscontroles
 • Kwalitatieve service: Een streven naar service van topkwaliteit en klanttevredenheid
 • Scherpe prijzen: Concurrerende prijzen en betaalbare tarieven voor zonnewering, screens, sectionaalpoorten, zonneluifels, enz.
 • Flexibele planning: Handige planningsopties en flexibele afspraaktijden

Kiezen voor Feryn is kiezen voor ervaring en kwaliteit! Neem nu contact op voor het herstel of de reparatie van uw garagepoort en wij helpen u graag zo snel mogelijk verder!

Aanvraagformulier

Velden met een * zijn verplicht. Uw aanvraagformulier zal zo spoedig mogelijk verwerkt worden.