Industriële poorten

Als professionele en particuliere klant kan u bij ons terecht voor duurzame industriële poorten op maat. Deze zijn beschikbaar in bijna alle mogelijke maten en afwerkingen: met ramen, doorloopdeur, automatische dichtloop… kortom alles naar de wensen van u en uw project.

Onze industriële poorten kunnen voorzien worden van extra isolatie en alle vereiste veiligheden al naargelang de afmetingen en toepassing. Aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte of een bezoek ter plaatse om de uitgebreide mogelijkheden te bespreken.

Voordelen

1. Springbuffer

De zeer belastbare veerbuffer geeft de horizontale deur een korte duw om hem te sluiten. De lengte van de veerbuffer wordt bepaald door de configuratie van de deur.

2. Vloeraansluiting

De vloerfitting verbindt het spoor op de juiste manier met de vloer. Samen met het afstandsstuk zorgt het voor de juiste afstand tussen de geleiders.

3. M8-schroefverbindingen

Metalen hardwarecomponenten zijn standaard verbonden met de railprofielen met M8-schroeven. Dankzij zorgvuldig voorgemonteerde componenten is een snelle installatie mogelijk.

4. Draagkabel

Dankzij de modulaire structuur van onze rupsbandsystemen en -hardware, kunnen we altijd nagaan of de draagkabel correct is gepositioneerd ten opzichte van de verticale rails, waardoor maximale veiligheid en betrouwbaarheid wordt gegarandeerd.

5. Veiligheidsspoor

Het veiligheidspoor zorgt ervoor dat de rollen niet naar buiten kunnen glijden; de draagkabel wordt veilig verborgen door de baan voor extra veiligheid.