Onze oplossingen

Over de voorbije 5 decennia plaatsten wij ettelijke duizenden poorten. Deze jaren ervaring leerden ons de klant en zijn wensen centraal te plaatsen. Deze wensen trachten wij steeds tot in de puntjes te voldoen met kwalitatief materiaal en onberispelijke service. Hieronder vindt u ons uitgebreid gamma, dat al lang niet meer bestaat uit enkel de metalen kantelpoorten van weleer.

Voor een opwaardering van uw garage kan u bij ons terecht voor kantel- en sectionale poorten. Ons gamma gaat van eenvoudige handbediende kantelpoorten tot volwaardig isolerende tweevleugelige deuren en automatische sectionale poorten. Meer info over ons gamma residentiële poorten vindt u door hieronder op de bijhorende afbeeldingen te klikken.

Wenst u een oerdegelijke oplossing voor uw bedrijfspand, loods of opslagplaats, ook voor industriële poorten kan u bij ons terecht. Deze poorten zijn bestand tegen intensief gebruik en worden voor u door ons op maat gemaakt en geplaatst. Meer info vindt u door hieronder op de bijhorende afbeelding te klikken

Een extra opslagruimte of garage creëren voor uw woonproject of opbrengstdomein, dat kan met een garagebox. Deze bieden wij aan in 2 varianten: de klassieke metalen garagebox met kantel- of sectionale poort of de duurzame betonnen prefab-box. De plaatsing hiervan gebeurt volledig in eigen beheer: van funderingswerken tot het afwerken van de sloten op de deur. 

Ook voor het opwaarderen van bestaande poorten bieden wij een oplossing op maat. Zo kan u bij ons terecht voor het plaatsen van een automatisatie met alle gewenste accessoires op een bestaande kantel- of sectionale poort. Dit binnen de week na bestelling. Meer info hierover vindt u onder ‘automatisatie’.

Creëer een meerwaarde voor uw woning door te opteren voor onze zonnetenten, screens of voorzetrolluiken. Hou in de zomer de zon en warmte buiten met een hoogwaardige zonnetent of met screens met luxeuitstraling van Luxaflex. Isoleer uw woning met onze voorzetrolluiken die tevens ook bijdragen aan de inbraakveiligheid van uw woonst.

Gebruiksgemak en isolatie voor uw residentiële garage.

Lees meer

De klassieker onder de poorten, eenvoudig en gebruiksvriendelijk.

Lees meer

Gebruiksgemak en duurzaamheid voor professioneel en intensief gebruik.

Lees meer

Een energiezuinige en gebruiksvriendelijke opwaardering voor uw bestaande garagepoort.

Lees meer

De opwaardering voor uw terras.

Lees meer

Stijlvol uw woning afschermen van zonlicht.

Lees meer

Extra isolatie en inbraakveiligheid voor uw ramen en deuren.

Lees meer

Een hoogwaardig isolerend alternatief voor de gewone buitendeur.

Lees meer

De klassieke garagebox: een snelle oplossing voor extra stockageplaats.

Lees meer

Een duurzame oplossing voor creatie van extra overdekte ruimte in uw project.

Lees meer