Metalen Garageboxen

Metalen garageboxen zijn een snelle oplossing voor uw plaatsgebrek. Door hun modulaire samenstelling kunnen de garageboxen op wens samengesteld worden. Zo is er de mogelijkheid om een metalen garagebox te voorzien voor 1 parkeerplaats, maar kunnen ook dubbele en driedubbele boxen geplaatst worden, al dan niet met tussenwanden.

De metalen garageboxen van Feryn zijn beschikbaar in 2 uitvoeringen. De Standaard Box heeft een breedte van 270 centimeter en een lengte van 520 centimeter, de Luxe Box is een halve meter breder en 1 meter langer. De panelen van de Standaard Box en Luxe Box zijn onderling te combineren om andere afmetingen te bekomen.

Behalve de gekende garageboxen zijn ook boxen voor specifieke doeleinden mogelijk. Zo zijn er boxen met vensteropeningen, deuren in een zijpaneel of driezijdige boxen.

Daarnaast zijn er ook specifieke Caravan Boxen, die hoger en langer zijn. Ook deze bestaan in een Standaard en Luxe uitvoering, waarbij de lengte dezelfde blijft, maar de box een halve meter breder wordt voor de Luxe Caravan Box.

De betonnen fundering voor de betonnen garagebox kan door uzelf voorzien worden. Kiest u echter voor de “ALL-IN Formule”, dan kan u ook hier beroep doen op onze diensten. Wij plaatsen dan de betonnen fundering. Op moeilijk bereikbare plaatsen, zorgt een telescoopkraan ervoor dat u zich over niets zorgen hoeft te maken.