Ontdek de uitbreiding van ons zonnewering en screens gamma!

Feryn breidt haar assortiment van zonnewering uit met de nieuwe Luxaflex Tecto Serra™ en Luxaflex Tecto Pergo™, waardoor er nog meer mogelijkheden zijn om te genieten van de perfecte schaduwoplossing.

De Luxaflex Tecto Serra™ is een prachtige toevoeging aan het gamma van Feryn. Met dit geavanceerde systeem kunt u optimaal genieten van de schaduw op uw terras of in uw tuin. De Tecto Serra™ biedt bescherming tegen de zon en creëert een aangename en comfortabele buitenruimte. Met de uitgebreide keuze aan materialen en kleuropties kunt u de zonnewering volledig aanpassen aan uw persoonlijke smaak en de stijl van uw woning.

Daarnaast introduceert Feryn ook de Luxaflex Tecto Pergo™, een innovatieve zonnewering die een variant is voor pergola’s. Met de Tecto Pergo™ kunt u uw buitenruimte transformeren in een oase van comfort en bescherming. De zonnewering is verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuropties, zodat u de perfecte combinatie kunt vinden die aansluit bij uw individuele behoeften en de esthetiek van uw pergola.

Feryn biedt ook een uitgebreide selectie aan screens, die zorgen voor bescherming tegen zonlicht en warmte, terwijl ze uw interieur ook beschermen tegen verkleuring. Met een ruime keuze aan materialen en kleuropties kunt u de screens volledig afstemmen op uw persoonlijke voorkeur en de stijl van uw huis. De screens zijn duurzaam, roestbestendig en bestand tegen alle weersomstandigheden. Bovendien zijn de doeken brandvertragend, antistatisch en UV-bestendig, waardoor ze een betrouwbare en functionele oplossing bieden.

Met deze recente toevoegingen en uitbreidingen van materialen en kleuropties voor zowel zonnewering als screens, streeft Feryn ernaar om aan de diverse behoeften en voorkeuren van haar klanten te voldoen, en tegelijkertijd een stijlvolle en functionele bescherming tegen de zon te bieden.