Novoferm ondersteunt nu de bediening met smartphone

Heb je een smartphone? Dan heb je geen aparte afstandsbediening nodig om je Novoferm garagepoort te bedienen! De app heeft heel wat meer functionaliteit en toegankelijkheid dan de klassieke afstandsbediening.

Het enige wat je hoeft te doen om via de smartphone de garagepoort te bedienen is de app erop te installeren.

3 belangrijke voordelen van de Novoferm garagepoort app

  1. Beter bereik: waar je met een afstandsbediening nog dicht bij de poort moest staan, kun je met de app waar je maar wilt je garagepoort bedienen. Ideaal voor als je niet thuis bent of minder goed te been bent!
  2. Tal van functies: naast het besturen van de garagepoort zelf, kun je ook de verlichting bedienen, de status van de poort opvolgen en ook spraakbesturing gebruiken.
  3. Eenvoudig verluchten: de garage is een van de vaakst vergeten plekken als het aankomt op schade door vocht en schimmels. Met de app kun je heel wat eenvoudiger de ruimte ventileren wat dit voorkomt.

Benodigdheden voor de digitale Novo

Om de app te gebruiken heb je niet veel nodig. Naast een compatibele garagepoort, heb je enkel een wifi-verbinding en een smartphone waar je de app op kunt installeren nodig.

Het is ook mogelijk om de Novoferm garagepoort en de besturing ervan te integreren met Google Assistant en Alexa. Zo heb je nog meer functionaliteit en kun je de garagepoort met je stem besturen.

Heb je nog vragen over de Novoferm smartphonebediening of garagepoorten? Neem gerust contact op met ons en we helpen je graag verder.

Download onze brochure voor meer informatie