Feryn Logo

Kantelpoorten

Kantelpoorten

Onze producten

Algemeen

De kantelpoort is de beproefde klassieker onder de garagepoorten en wordt nog altijd veel gebruikt. Hij bestaat uit een enkel, verzinkt poortblad, dat via zijarmen wordt bewogen – naar keuze met de hand of een elektrische aandrijving. Hierbij zwaait het poortblad uit. Daarom moet voor de garage een zwenkbereik worden ingecalculeerd.

Prijsbewuste consumenten die kiezen voor een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en mooi design – gaan resoluut voor de Feryn kantelpoort.

Ideaal wanneer u voldoende plaats heeft voor de garage, bijv. om een tweede auto te parkeren. Hou wel rekening met het uitzwenken van de garagepoort indien u direct aan de straat of het voetpad grenst om voorbijgangers niet te hinderen. Indien dit toch het geval is, blijft een sectionale poort de oplossing.

Hou rekening met de benutbare doorrijhoogte voor uw voertuig.

Kantelpoorten heb je ook in hoogwaardige materialen, een eersteklas afwerking en talloze uitrustingsmogelijkheden komen tegemoet aan je hoge verwachtingen. Elke kantelpoort past ook bij een rustiek of strak design van je woning.

Voordelen

 • Beschermt mensen: De deur die zichzelf controleert

  De Novoferm-kanteldeur met aandrijving is uitgerust met een zelfgecrontoleerde uitschakelautomaat. Zodra de deur bij het sluiten op een hindernis - hetzij een voorwerp of een persoon - stoot, stopt en opent deze onmiddelijk bij de minste weerstand.

 • Beschermt eigendom: Voorbeeldige inbraakwering

  De Novoferm-kanteldeur met aandrijving en 3-voudige vergrendeling (incl. DBIP-rail) beschermt uw eigendom volgens het kluis principe: aan weerszijden een vergrendeling met massieve bouten in het kozijn en aan de bovenkant van het deurblad een aanvullende vergrendeling door de zelfremming van de aandrijving.

 • Comfortabel openen en sluiten

  Dankzij de speciaal geconstureerde armlager kan de deur gemakkelijk openen en sluiten - comfortabel met de hand of nog comfortabeler met een elektrische aansluiting.

 • Maximale betrouwbaarheid

  Krachtige drievoudige trekveren zorgen voor een vederlicht gebruiksgemak en een maximale veiligheid. Zelfs als een veer zou breken, kan deze niet wegspringen, omdat hij zowel aan de bovenkant als de onderkant stevig is vastgedraaid. Bovendien zou de deur ook in zo`n geval veilig bevestigd blijven door de andere veren.

 • Extra beveiliging

  De horizontale vergrendeling met massieve bouten in de zijkozijnen is onafhankelijk van de vloer. Omdat de vergrendeling van buitenaf - zelfs met gereedschap - onbereikbaar is, is deze uiterst beveiligd tegen iedere manipulatie.

Kwaliteit

Kwaliteit én veiligheid – dat spreekt voor zich

Kwaliteit zonder compromissen. Dat begint al bij de afwerking. Thermisch verzinkte, dunne staalplaten met als grondlaag een elektrostatisch aangebrachte moffellak op polyesterbasis bieden een dubbele bescherming tegen corrosie.

Poortbladframes, blokkozijnen, looprails, armen en alle andere onderdelen zijn eveneens thermisch verzinkt. De buigstijve, doorlopend gelaste framehoeken en holle frameprofielen met dwarse verstevigingen zorgen voor een maximale stabiliteit. En omdat wij van de duurzaamheid van deze constructie overtuigd zijn, geven wij er 10 jaar garantie op.

Ook op veiligheid wordt niet bespaard. Dat geldt voor kantelpoorten en aandrijvingen in dezelfde mate: bescherming van personen door de automatische uitschakeling en zelfcontrolerende krachtbegrenzing, bescherming tegen inbraak door de centrale driepuntsvergrendeling volgens het kluisprincipe bij de kantelpoort met systeem of door de zelfremmende overbrenging van de aandrijving. Zeer veilig, zeer goed. Dat is Novoferm®.

CE-voorschriften zijn goed – ze overtreffen is nog beter.

Alle Feryn-kantelpoorten zijn gecertificeerd volgens de Europese productnorm voor garagepoorten EN 13241-1.

Als een van de leidende Europese systeemaanbieders van deuren, poorten, kozijnen en aandrijvingen biedt Feryn kwaliteit en veiligheid op het hoge niveau van een bekend merk.

Productie volgens de nieuwste technieken en met inachtneming van de milieubelangen is voor ons even vanzelfsprekend als de certificering volgens ISO 9001. En het certificaat volgens EN 13241-1 bevestigt dat alle producten aan de hoge veiligheidseisen van de Europese productnorm voor garagepoorten voldoen.

Waarom een kantelpoort van Feryn?

Geef uw garagepoort een heel persoonlijke touch! Bij Feryn hebt u de keuze tussen vele varianten in gelijnde en cassetteprofilering en kantelpoorten met massief houten poortbladen, aantrekkelijk geprijsde Super-Color-kleuren/voorkeurkleuren en 24 RAL-kleuren, aparte en ingebouwde loopdeuren en nog vele andere opties.

Een firma met hart voor haar klanten. Wat een fantastische service!!! Een aanrader. Kwaliteitsvolle producten, en heel competente vriendelijke medewerkers.

Frankie Van Damme

Kwaliteit en hoogwaardige afwerking

Kwaliteit hoeft zich niet te verbergen! Daarom zijn alle Feryn-kantelpoorten voorzien van een kwaliteitslabel. Hoogwaardige materialen en een eersteklas afwerking zijn typerend voor de Feryn-kantelpoorten. Alle poorten en aandrijvingen geplaaatst door Feryn worden geproduceerd volgens het kwaliteitsmanagementsysteem ISO 9001 en voldoen aan de hoge veiligheidseisen van de Europese productnorm voor poorten EN 13241-1.

Vertrouwen met garantie

Vertrouwen is goed, maar meer dan 50 jaar ervaring en een extra garantie is beter. Op alle stalen kantelpoorten bieden wij tien jaar garantie en op alle massief houten kantelpoorten vijf jaar garantie. Ook op de mechaniek, motor en motorbediening van onze aandrijvingen geven wij vijf jaar garantie.

Energie-efficiëntie

Al onze garagepoortaandrijvingen en extra opties zijn met een moderne en energiebesparende ledverlichting uitgerust, die voor bijzondere helderheid, rendement en energie-efficiëntie zorgt. Een ander energievoordeel bij veel van onze aandrijvingen is het geringe verbruik van slechts 0,5 watt in de stand-bymodus.

Voor de bediening van de poort en verlichting staan u onze handzenders met bijzonder duurzame batterijen ter beschikking. De verlichting kan naar keuze met of zonder poortbeweging worden ingeschakeld.

Innovatief en sterk

Onze innovatieve generatie aandrijvingen met verhoogde duw- en trekkracht komt trendy en stijlvol voor de dag.

De garagepoortaandrijvingen combineren de modernste techniek met hedendaagse energie-efficiëntie op het hoogste niveau en overtuigen met hun geoptimaliseerde design, moderne ledtechniek, stabiliteit en extra vermogen.

Comfort standaard

Met de automatische kantelpoorten van Feryn kiest men voor aangenaam comfort: nooit meer uitstappen om de garagepoort te openen of te sluiten en bovendien een zeer rustige loop, dankzij de stille kunststof wielen en kunststof slijtlijsten in het blokkozijn. Krachtige meervoudige trekveren zorgen voor vederlicht bedieningscomfort.

Meer kleur en individualiteit

Geef uw garagepoort een heel persoonlijke touch! Bij Feryn hebt u de keuze tussen vele oppervlakken en motieven, voordelige kleuren/voorkeurkleuren en 24 RAL-kleuren en nog vele andere opties. Boek nu een afspraak bij uw Feryn-consulent die u vrijblijvend kan begeleiden.

Automatisatie opties

Met ons aandrijvingssysteem opent en sluit u de garagedeur op afstand. Denk eens aan het gemak wanneer u met de auto of fiets komt aanrijden en met één druk op de knop eenvoudig naar binnen kunt. Daarnaast biedt dit vrijwel geruisloze systeem u nog veel meer voordelen.

Meer info

Opties

Rees Verticale rib
Rees
 • Verticale rib
Hamburg Horizontale rib
Hamburg
 • Horizontale rib
Kreuztal Verticale lamel
Kreuztal
 • Verticale lamel
Siegen Horizontale lamel
Siegen
 • Horizontale lamel
Bremen Rechthoekige casettes met vierkante casettes in het midden
Bremen
 • Rechthoekige casettes met vierkante casettes in het midden
Hagen Verticale casette
Hagen
 • Verticale casette
Hagen Verticale casette
Bocholt
 • Bocholt
Verkeerswit RAL 9016
Verkeerswit (standaard)
 • RAL 9016
Lichtgrijs RAL 7035
Lichtgrijs
 • RAL 7035
Venstergrijs RAL 7040
Venstergrijs
 • RAL 7040
Antracietgrijs RAL 7016
Antracietgrijs
 • RAL 7016
Duifblauw RAL 5014
Duifblauw
 • RAL 5014
Dennengroen RAL 6009
Dennengroen
 • RAL 6009
Okerbruin RAL 8001
Okerbruin
 • RAL 8001
Sepiabruin RAL 8014
Sepiabruin
 • RAL 80114
RAL-kleuren naar keuze
RAL-kleuren
 • Naar keuze

Ramen

Standaardraam helder
Standaardraam helder
 • Afmetingen:
  • ca. 392 x 192 mm
Standaardraam kristal
Standaardraam kristal
 • Afmetingen:
  • ca. 392 x 192 mm
Kruis patroon raam
Kruis patroon
 • Afmetingen:
  • ca. 392 x 192 mm
Ruit patroon raam
Ruit patroon
 • Afmetingen:
  • ca. 392 x 192 mm

Poortgrepen met kunststof coating

Poortgrepen gecoat
Poortgreep
 • Gecoat
Poortgrepen gecoat
Poortgreep
 • Gecoat

Andere accesoires

Verder is de poort uit te breiden met diverse accessoires zoals bijvoorbeeld een op afstand bedienbare aandrijving, ingebouwde loopdeur of LED-verlichting.