Feryn Logo

Industriële poorten

Industriële poorten

Onze producten

Algemeen

Feryn opent een wereld aan mogelijkheden op het gebied van industriële sectionaal deuren.

De industriële sectionaalpoorten van Feryn zijn praktisch in gebruik en nemen weinig kostbare ruimte in uw loods in beslag. De sectionaalpoorten zijn standaard voorzien van veren voorzien voor 30.000 open- en sluitcycli en panelen met vingerklembeveiliging.

Met keuze uit 12 standaardkleuren passen de Feryn industriële sectionaalpoorten in elk gebouw zonder afbreuk te doen aan de stijl van het gebouw.

Voor een goede werking op elk moment zijn de industriële sectionaalpoorten voorzien van een veer- en kabelbreukbeveiliging en om uw waardevolle machines en producten in uw loods te beschermen zijn ze eveneens voorzien van een optilbeveiliging om openen door ongewenste gasten te voorkomen.

Voor personenverkeer door de sectionaalpoorten hebt de keuze uit een loopdeur naast de industriële poort of in de industriële poort zelf.

Voordelen

 • Springbuffer

  De zeer belastbare veerbuffer geeft de horizontale deur een korte duw om hem te sluiten. De lengte van de veerbuffer wordt bepaald door de configuratie van de deur.

 • Vloeraansluiting

  De vloerfitting verbindt het spoor op de juiste manier met de vloer. Samen met het afstandsstuk zorgt het voor de juiste afstand tussen de geleiders.

 • M8-schroefverbindingen

  Metalen hardwarecomponenten zijn standaard verbonden met de railprofielen met M8-schroeven. Dankzij zorgvuldig voorgemonteerde componenten is een snelle installatie mogelijk.

 • Draagkabel

  Dankzij de modulaire structuur van onze rupsbandsystemen en -hardware, kunnen we altijd nagaan of de draagkabel correct is gepositioneerd ten opzichte van de verticale rails, waardoor maximale veiligheid en betrouwbaarheid wordt gegarandeerd.

 • Veiligheidsspoor

  Het veiligheidspoor zorgt ervoor dat de rollen niet naar buiten kunnen glijden; de draagkabel wordt veilig verborgen door de baan voor extra veiligheid.