Feryn Logo

Betonnen garageboxen

Betonnen garageboxen

Onze producten

Algemeen

Wanneer uw huis niet voorzien is van een garage kan u opteren voor een Feryn betonnen garagebox. Deze boxen, die naadloos gegoten worden en 100% waterdicht zijn, bestaan uit gewapend betonnen bladen van 8 centimeter dik. De met glasvezel versterkte dakbedekking is voorzien van een leistenen toplaag. Voor het afvoeren van hemelwater is een kunststof regenpijp voorzien, die zowel binnen als buiten de garagebox kan geplaatst worden.

De betonnen garageboxen van Feryn zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren. Uw kiest zelf welk type het best voor u geschikt is, en welke kleur hebt beste in uw omgeving past.

Zowel een kantelpoort als een sectionale poort zijn mogelijk in deze betonnen garageboxen. In de zij- of achterwand kan eveneens een deur geplaatst worden en ook vensters behoren tot de mogelijkheden.

Feryn Prefabgarage ALL-IN formule

De betonnen fundering voor de betonnen garagebox kan door uzelf voorzien worden. Kiest u echter voor de “ALL-IN Formule”, dan kan u ook hier beroep doen op onze diensten. Wij plaatsen dan de betonnen fundering. Op moeilijk bereikbare plaatsen, zorgt een telescoopkraan ervoor dat u zich over niets zorgen hoeft te maken.

Voordelen

  • Naadloos gegoten in 1 stuk, 100% waterdicht
  • Gewapende betonbladen in 8 cm dikte
  • Glasvezel versterkte dakbedekking met leisteen toplaag
  • Hemelwaterafvoer via kunststof regenpijp binnen of buitenzijde
  • Verschillende uitvoeringen & kleuren mogelijk
  • U kiest uw type en kleur
Ga naar betonbox.be